Değerli Anneler ve Babalar,

İELEV Okulları olarak, uzaktan ve yüz yüze eğitimde bilimselliği odak noktasında tutan, mücadele ruhunu taşıyan, çağdaş ve ulusal kültürüne sahip çıkan bilinçli bireyler yetiştirme vizyonuyla çıktığımız yolda önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Bu yıl da siz değerli aday velilerimizle tanışmak ve okullarımızı sizlere tanıtmak isteriz.

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu ve İlkokulu, Çekmeköy için 13 Mart 2021 Cumartesi günü saat 13.00’de gerçekleştireceğimiz “Online Tanıtım Günümüze” katılmak için aşağıdaki Kayıt Formumuzu doldurabilirsiniz.

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Vakfı resmi kuruluşudur.

Saygılarımızla,

İELEV Okulları

Anaokulu ve ilkokulumuzda 1. sınıftan itibaren Almanca, İngilizce ve Türkçe dil eğitimi veriyoruz. Eğitimcilerimiz ve sunduğumuz olanaklarla Türkiye’nin en iyi anaokulu ve ilkokulları arasında yer alıyoruz. Çekmeköy ve Cağaloğlu'nda yer alan ilkokullarımızda öğrencilerimiz, 1. sınıftan itibaren nitelikli bir Vakıf okulu çatısı altında eğtim ve öğretim hayatlarına adım atıyorlar.

Başında 0 olmadan 10 haneli cep telefonu numaranız.
Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için cep telefonu numaranıza onay kodu gönderilecektir.

Lütfen önce okul seçiniz