Değerli Anneler ve Babalar,

Okullarımızı ziyaret ederek yakından tanımak, Ara Sınıflara Geçiş Sınavı başvurusu yapmak, akademik program, kontenjan ve kayıt süreçlerimiz hakkında bilgi almak için sayfanın sonundaki formu doldurarak randevu alabilirsiniz. Talebinizi oluşturmanızın ardından Veli İletişim birimimiz sizinle irtibata geçecektir.

Siz değerli aday velilerimizle bir araya gelmek ve okullarımızı sizlere tanıtmak isteriz.

İELEV Okullarında anaokulu ve ilkokul 1. sınıftan itibaren Türkçe, Almanca ve İngilizce dillerini öğretiyoruz. Eğitimcilerimiz ve sunduğumuz olanaklarla, Türkiye’nin en iyi anaokulları ve ilkokulları arasında yer alıyoruz. Çekmeköy ve Cağaloğlu yerleşkelerimizdeki anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz, nitelikli bir vakıf okulu çatısı altında eğitim öğretim hayatlarını sürdürüyorlar.

İELEV Özel Lisemizde eğitim öğretim faaliyetlerini Türkçe, Almanca ve İngilizce dillerinde yapıyoruz. Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından Yurt Dışı Alman Okulu (DAS) olarak akredite edilen İELEV Özel Lisemiz, ülkemizde bu özelliğe sahip üç okuldan biridir. Ayrıca İELEV Özel Lisemizde, GIB Diploma Programı (Karma Dilli IB Programı) uyguluyoruz.

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı resmî kuruluşudur.

İELEV Okulları web sayfası
İELEV Özel Lisesi web sayfası

Başında 0 olmadan 10 haneli cep telefonu numaranız.
Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için cep telefonu numaranıza onay kodu gönderilecektir.

Lütfen önce okul seçiniz