Değerli Anneler ve Babalar,

Okullarımızı yakından tanımak, akademik program, kontenjan ve kayıt süreçlerimiz hakkında bilgi almak, Ara Sınıflara Geçiş Sınavı başvurusu yapmak, Tanıma Çalışması randevusu almak, okulumuzu ziyaret etmek için sayfanın sonundaki formu doldurarak randevu alabilirsiniz. Talebinizi oluşturmanızın ardından Veli İletişim birimimiz sizinle temasa geçecektir.

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı resmi kuruluşudur.

İELEV Okullarında, Anaokulu ve ilkokulu 1. sınıftan itibaren Almanca, İngilizce ve Türkçe dil eğitimi veriyoruz. Eğitimcilerimiz ve sunduğumuz olanaklarla Türkiye’nin en iyi anaokulu ve ilkokulları arasında yer alıyoruz. Çekmeköy ve Cağaloğlu'nda yer alan ilk ve ortaokullarımızda öğrencilerimiz, 1. sınıftan itibaren nitelikli bir Vakıf okulu çatısı altında eğtim ve öğretim hayatlarına adım atıyorlar.

Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitim verilen, Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından, Yurt Dışı Alman Okulu (DAS) olarak akredite edilmiş, ülkemizdeki üç okuldan biri olan İELEV Özel Lisemizde, GIB Diploma Programı (Çift Dilli IB Programı) uyguluyoruz.

Başında 0 olmadan 10 haneli cep telefonu numaranız.
Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için cep telefonu numaranıza onay kodu gönderilecektir.

Lütfen önce okul seçiniz