Değerli Anneler ve Babalar,

Okullarımızı yakından tanımak, akademik program, kontenjan ve kayıt süreçlerimiz hakkında bilgi almak, Ara Sınıflara Geçiş Sınavı başvurusu yapmak, Tanıma Çalışması randevusu almak, okulumuzu ziyaret etmek için sayfanın sonundaki formu doldurarak randevu alabilirsiniz. Talebinizi oluşturmanızın ardından Veli İletişim birimimiz sizinle temasa geçecektir.

İELEV Okulları olarak, uzaktan ve yüz yüze eğitimde bilimselliği odak noktasında tutan, mücadele ruhunu taşıyan, çağdaş ve ulusal kültürüne sahip çıkan bilinçli bireyler yetiştirme vizyonuyla çıktığımız yolda önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Bu yıl da siz değerli aday velilerimizle tanışmak ve lisemizi sizlere tanıtmak isteriz.

İELEV Özel Lisesi Online Tanıtım Günü - 2 Haziran Çarşamba Saat: 20.00 - Video kaydını izlemek için tıklayınız.

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı resmi kuruluşudur.

Anaokulu ve ilkokulumuzda 1. sınıftan itibaren Almanca, İngilizce ve Türkçe dil eğitimi veriyoruz. Eğitimcilerimiz ve sunduğumuz olanaklarla Türkiye’nin en iyi anaokulu ve ilkokulları arasında yer alıyoruz. Çekmeköy ve Cağaloğlu'nda yer alan ilk ve ortaokullarımızda öğrencilerimiz, 1. sınıftan itibaren nitelikli bir Vakıf okulu çatısı altında eğtim ve öğretim hayatlarına adım atıyorlar.

Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından, Yurt Dışı Alman Okulu (DAS) olarak akredite edilmiş, ülkemizdeki üç okuldan biri olan İELEV Özel Lisemizde, GIB Diploma Programı (Çift Dilli IB Programı) uygulanmaktadır. İELEV Özel Lisesi Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitim vermektedir.

Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı için Anaokulu ve 1. Sınıf kontenjanlarımız dolmuştur.

Başında 0 olmadan 10 haneli cep telefonu numaranız.
Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için cep telefonu numaranıza onay kodu gönderilecektir.

Lütfen önce okul seçiniz