Değerli Anneler ve Babalar,

Okullarımızı yakından tanımak, akademik program, kontenjan ve kayıt süreçlerimiz hakkında bilgi almak, Ara Sınıflara Geçiş Sınavı başvurusu yapmak, Tanıma Çalışması randevusu almak, okulumuzu ziyaret etmek için aşağıdaki formu doldurarak randevu alabilirsiniz. Talebinizi oluşturmanızın ardından Veli İletişim birimimiz sizinle temasa geçecektir.

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı resmi kuruluşudur.

Anaokulu ve ilkokulumuzda 1. sınıftan itibaren Almanca, İngilizce ve Türkçe dil eğitimi veriyoruz. Eğitimcilerimiz ve sunduğumuz olanaklarla Türkiye’nin en iyi anaokulu ve ilkokulları arasında yer alıyoruz. Çekmeköy ve Cağaloğlu'nda yer alan ilkokullarımızda öğrencilerimiz, 1. sınıftan itibaren nitelikli bir Vakıf okulu çatısı altında eğtim ve öğretim hayatlarına adım atıyorlar.

Başında 0 olmadan 10 haneli cep telefonu numaranız.
Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için cep telefonu numaranıza onay kodu gönderilecektir.

Lütfen önce okul seçiniz