Değerli Anneler ve Babalar,

Okullarımızı yakından tanımak, akademik program, kontenjan ve kayıt süreçlerimiz hakkında bilgi almak, Ara Sınıflara Geçiş Sınavı başvurusu yapmak, Tanıma Çalışması randevusu almak, okulumuzu ziyaret etmek için sayfanın sonundaki formu doldurarak randevu alabilirsiniz. Talebinizi oluşturmanızın ardından Veli İletişim birimimiz sizinle temasa geçecektir.

Okullarımıza artan talebin doğal bir sonucu olarak, şeffaflık ve adaletten ödün vermeme ilkemiz doğrultusunda tüm başvuru ve kayıt süreçlerimiz elektronik ortamda sürdürülmektedir. Bu sebeple, okullara kayıt yaptırmada erken başvuru ve erken Tanıma Çalışması randevusu almak büyük önem taşımaktadır.

Bu yıl da siz değerli aday velilerimizle tanışmak ve okullarımızı sizlere tanıtmak isteriz.

Online Tanıtım Günlerimiz

İELEV Özel 125. Yıl Anaokulu ve İlkokulu - Çekmeköy
15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 11.00

İELEV Özel Ana Sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu - Cağaloğlu
20 Şubat 2022 Pazar günü Ana Sınıfı ve İlkokul için saat 11.00, Ortaokul için 14.00

İELEV Okullarında, Anaokulu ve ilkokulu 1. sınıftan itibaren Almanca, İngilizce ve Türkçe dil eğitimi veriyoruz. Eğitimcilerimiz ve sunduğumuz olanaklarla Türkiye’nin en iyi anaokulu ve ilkokulları arasında yer alıyoruz. Çekmeköy ve Cağaloğlu'nda yer alan ilk ve ortaokullarımızda öğrencilerimiz, 1. sınıftan itibaren nitelikli bir Vakıf okulu çatısı altında eğitim ve öğretim hayatlarına adım atıyorlar.

Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitim verilen, Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından, Yurt Dışı Alman Okulu (DAS) olarak akredite edilmiş, ülkemizdeki üç okuldan biri olan İELEV Özel Lisemizde, GIB Diploma Programı (Çift Dilli IB Programı) uyguluyoruz.

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı resmi kuruluşudur.

İELEV Okulları web sayfası

Başında 0 olmadan 10 haneli cep telefonu numaranız.
Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için cep telefonu numaranıza onay kodu gönderilecektir.

Lütfen önce okul seçiniz