Değerli Anneler ve Babalar,

Okullarımızı yakından tanımak, akademik program, kontenjan ve kayıt süreçlerimiz hakkında bilgi almak, Ara Sınıflara Geçiş Sınavı başvurusu yapmak, okulumuzu ziyaret etmek için sayfanın sonundaki formu doldurarak randevu alabilirsiniz. Talebinizi oluşturmanızın ardından Veli İletişim birimimiz sizinle temasa geçecektir.

Siz değerli aday velilerimizle tanışmak ve okullarımızı sizlere tanıtmak isteriz.

ARA SINIFLARA GEÇİŞ SINAVI

İELEV Özel Ortaokulu - Cağaloğlu
İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu - Çekmeköy
11 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 10.00

Sınava kayıt için aşağıdaki formu doldurup Aday Öğrenci Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra sistem üzerinden sınav başvurunuzu yapınız.

İELEV Okullarında, Anaokulu ve ilkokulu 1. sınıftan itibaren Almanca, İngilizce ve Türkçe dil eğitimi veriyoruz. Eğitimcilerimiz ve sunduğumuz olanaklarla Türkiye’nin en iyi anaokulu ve ilkokulları arasında yer alıyoruz. Çekmeköy ve Cağaloğlu'nda yer alan ilk ve ortaokullarımızda öğrencilerimiz, 1. sınıftan itibaren nitelikli bir Vakıf okulu çatısı altında eğitim ve öğretim hayatlarına adım atıyorlar.

Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitim verilen, Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından, Yurt Dışı Alman Okulu (DAS) olarak akredite edilmiş, ülkemizdeki üç okuldan biri olan İELEV Özel Lisemizde, GIB Diploma Programı (Karma Dilli IB Programı) uyguluyoruz.

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı resmi kuruluşudur.

Öğrenci Tanıma Çalışması randevuları 1 Aralık 2022 itibariyle başlamıştır.
Randevularınızı Aday Öğrenci Takip Sistemimize giriş yaptıktan sonra alabilirsiniz.

İELEV Okulları web sayfası
İELEV Özel Lisesi web sayfası

Başında 0 olmadan 10 haneli cep telefonu numaranız.
Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için cep telefonu numaranıza onay kodu gönderilecektir.

Lütfen önce okul seçiniz