İELEV Okulları tarafından düzenlenen Almanya’da Yükseköğrenim Fuarı (AYÖF) bu yıl kapılarını üçüncü kez ziyaretçilerine açıyor.

Almanya’da ve Almanca konuşulan ülkelerde yükseköğrenim görmek isteyen gençlere ve ailelerine rehber olmak amacıyla düzenlenen etkinlik 20 Mart Cumartesi günü online olarak gerçekleştirilecek. Fuarın öğleden önceki bölümünde, konusunun uzmanı konuşmacılar Almanya’da eğitim, üniversite başvuru koşulları, öğrencilik, yaşam koşulları, IB ve GIB diploma programları gibi konularda bilgi verecekler. Öğleden sonraki ikinci bölümünde ise on altı paralel oturumdan istediklerine katılacak olan davetliler merak ettikleri konuda detaylı bilgi alıp, uzmanlarla birebir görüşme fırsatı elde edecekler.

Etkinliğe katılmak için lütfen formu doldurunuz.

İELEV Eğitim Kurumları, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) resmi kuruluşudur.

Başında 0 olmadan 10 haneli cep telefonu numaranız.
Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için cep telefonu numaranıza onay kodu gönderilecektir.