Değerli Anneler ve Babalar,

İELEV Özel Lisesi olarak, eğitimde bilimselliği odak noktasında tutan, mücadele ruhunu taşıyan, çağdaş ve ulusal kültürüne sahip çıkan bilinçli bireyler yetiştirme vizyonuyla çıktığımız yolda önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Bu yıl da siz değerli aday velilerimizle tanışmak ve lisemizi sizlere tanıtmak isteriz.

23 Mayıs Salı günü saat 18.30’da Çekmeköy yerleşkemizde yüz yüze gerçekleştireceğimiz “İELEV Özel Lisesi Tanıtım Günümüze” katılmak için aşağıdaki Kayıt Formumuzu doldurabilirsiniz.

Lisemizi yakından tanımak, akademik program, kontenjan ve kayıt süreçlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için Tanıtım Günümüze bekliyoruz. (Konum Linki)

Saygılarımızla,

İELEV Özel Lisesi

Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından, Yurt Dışı Alman Okulu (DAS) olarak akredite edilmiş, ülkemizdeki üç okuldan biri olan İELEV Özel Lisesinde, GIB Diploma Programı (Karma Dilli IB Programı) uygulanmaktadır. İELEV Özel Lisesi Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitim vermektedir.

İELEV Okulları, İstanbul Erkek Liseliler Vakfı resmi kuruluşudur.

İELEV Özel Lisesi web sayfası

Başında 0 olmadan 10 haneli cep telefonu numaranız.
Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için cep telefonu numaranıza onay kodu gönderilecektir.

Lütfen önce okul seçiniz